Nieuws - Accordeonorkest Losser

Ga naar de inhoud

Nieuws

Het laatste nieuws

Op dit moment zijn we druk bezig met het repeteren van nummers voor ons jaarlijkse optreden op zondag 7 april 2024 in de Protestantse Hervormde Kerk aan het Raadhuisplein te Losser.
Dit concert is gratis te bezoeken en we spelen van 14.30 uur tot ca. 16.30 uur.
Het programma voor dit concert vindt u in de agenda.

Muzikanten die een accordeon bespelen of ooit gespeeld hebben of daar pas mee begonnen zijn, maar die het wel leuk lijkt in groepsverband te musiceren, willen we in de gelegenheid stellen om deel uit maken van ons orkest. De eerste zes weken is het vrijblijvend en kostenloos, daarna kan diegene die verder wil lid worden van onze vereniging tegen gereduceerd tarief en kunnen de kwaliteiten in beide orkesten op peil worden gehouden. Je kunt eens vrijblijvend kijken en luisteren op de repetities zoals hieronder
vermeld. Ook een speler op gitaar of basgitaar zou een welkome aanvulling zijn.

Lijkt het je leuk gezamenlijk muziek te maken, kom dan eens kijken op een van de repetitie-avonden, welke worden gehouden iedere donderdagavond van 19.15 uur tot 21.30 uur in de afdeling "De Bosrand" op de Losserhof te Losser onder de bezielende leiding van Frans Breukers.
Je kunt dan kennisnemen van het repertoire wat we spelen. Dus iedereen die een muziek- instrument speelt (of heeft gespeeld en dit weer wil oppakken) wat in ons orkest past is van harte welkom.

Terug naar de inhoud